27.09.2021

Baník před skvělou kulisou remizoval v Olomouci

SK Sigma Olomouc

Redakce O2 TV Sport

Fotbalisté Olomouce remizovali v předehrávce 8. kola FORTUNA:LIGY s Ostravou 1:1. Domácí poslal v 10. minutě do vedení Martin Hála, ale v 84. minutě v početní převaze srovnal hostující Ladislav Almási. Zápas sledovalo 8613 fanoušků.

Olomouc v derby s Baníkem do 84. minuty vedla, nakonec bere po remíze 1:1 bod a kouč Václav Jílek byl hodně roztrpčený některými výroky rozhodčích.

Ostravský kouč Ondřej Smetana nakonec remízu bral. „Samozřejmě mohlo to být i víc. Méně ne, protože Sigma v zápase neměla ani jednu gólovou šanci. My jsme slušně bránili, bohužel jsme nebyli schopní dostat se do šancí,“ hodnotil plichtu devětatřicetiletý trenér.

Olomoucký Martin Hála vstřelil v derby s Baníkem jediný gól Sigmy a se šesti trefami vede tabulku střelců. Jeho gólová standardka byla prý ušitá přímo na Baník. „Věděli jsme, že to tam špatně brání a soupeři z toho měli šance. Připravili jsme si to přímo na tenhle zápas a na mě a vyšlo to dokonale,“ těšilo ho, i když by gól vyměnil za tři body místo jednoho.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME