21.10.2021

Derby Karviné s Baníkem je odloženo

MFK Karviná

Redakce O2 TV Sport

Vedení soutěže odložilo na neurčito dvě nejbližší ligová utkání MFK Karviná, která měl slezský klub odehrát v rámci nejbližších dvou kol FORTUNA:LIGY, a to z důvodů nařízení Krajské hygienické stanice Moravskoslezského kraje, která rozhodla o karanténních opatřeních ve vztahu k významnému počtu členů týmu Karviné. O2 TV Sport tak je nuceno zrušit přímý přenos utkání Karviné s ostravským Baníkem.

Každý klub před aktuální sezonou zaslal jmenný seznam 30 členů svého družstva. Podle ustanovení v Rozpisu celostátních soutěží může řídící orgán soutěže odložit zápas ve chvíli, kdy z tohoto seznamu zůstane klubu po uvalení karanténních opatření a izolace nemocných osob méně než 13 hráčů do pole a jeden brankář. MFK Karviná má v současné chvíli podle dokumentů vydaných místně příslušnou hygienickou stanicí mimo hru 20 hráčů (z toho šest v izolaci a čtrnáct v karanténě). Proto LFA vyhověla žádosti karvinského klubu o odložení nejbližších dvou zápasů FORTUNA:LIGY.

Na neurčito byl tedy odložen očekávaný domácí duel Karviné v derby proti Baníku z původního termínu 23. října od 19.00 hodin, stejně jako následující ligové utkání v Ďolíčku proti pražským Bohemians, které se mělo uskutečnit v sobotu 30. října od 15.00 hodin. O náhradních termínech obou zápasů rozhodne řídící orgán soutěže v nejbližší době.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME