11.09.2021

Do Edenu dorazí poslední kat Slavie!

Redakce O2 TV Sport

Po reprezentační pauze se rozjíždí další pokračování fotbalové FORTUNA:LIGY a nabídne hned několik šlágrů. Jedním z nich bude nedělní večerní zápas v Edenu, kam zavítá Slovácko. Na první pohled je jasné, kdo je favoritem... ale na svěřence kouče Jindřicha Trpišovského čeká několik nástrah! Nedělní studio startuje už v 15.30 hodin zápasem Mladá Boleslav – Olomouc.

Neděle 12. září 2021: FK Mladá Boleslav – SK Sigma Olomouc

Odpolední fotbalový program na O2 TV Sport obstará duel Mladé Boleslaví s Olomoucí. Hanáci mají o motivaci postaráno, vždyť doma v posledním vzájemném střetnutí nestačili na svého dnešního hostitele 0:3!

Moderátor: David Sobišek. Komentátoři: Tomáš Radotínský a Radek Šilhan. Expert: Horst Siegl. Reportér: Radek Šilhan.

Neděle 12. září 2021: SK Slavia Praha – 1. FC Slovácko

Chyběl týden do uzávěry všeho, svět poznával COVID–19. Slavia pak ještě stihla sehrát derby před vyprodaným hledištěm. Zápas předtím ji zavál na Slovácko, psal se začátek března 2020. A Slovácko po precizním výkonu přehrálo soupeře brankami Petržely a Zahustela 2:0. Od té doby se stala spousta věcí. Několik lockdownů, nádechů, vyvinula se vakcína, znovu se začalo cestovat a chodit na fotbal. Prakticky se stalo všechno - kromě porážky Slavie. Série bez prohry u šampionů aktuálně čítá 51 zápasů. Jasná otázka. Uzavře se jeden velký kruh?

Navíc Slavia možná zažívá nejnáročnější období za éry současného kouče. „Jsem moc zvědav na reakci týmu. Píše se leccos, ale pořád je to ta neporažená Slavia a pravda leží na hřišti. Ale Slovácko patří do okruhu celků, které mohou hegemona zdolat,“ láká na příběh komentátor Jan Homolka.

„Přesto si myslím, že série bude pokračovat, i když plichta nebo výhra favorita o gól by nepřekvapila,“ tipuje. Slavia chce napravit zaváhání v Karviné a nastoupí už bez hráčů, kteří klub opustili.

Moderátor: David Sobišek. Komentátoři: Jan Homolka a Václav Pilný. Experti: Jan Rajnoch a Antonín Rosa. Reportérka: Denisa Doležalová.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME