09.09.2021

Hokejová extraliga odstartuje na O2 TV Sport soubojem Ocelářů s Motorem

Redakce O2 TV Sport

Česká nejvyšší hokejová soutěž startuje a O2 TV Sport u toho nemůže chybět! V prvním kole můžete tento pátek zhlédnout souboj mistrovského Třince s posílenými Českými Budějovicemi. Každému přímému přenosu Tipsport extraligy bude předcházet nejméně půlhodinové studio přímo z místa dění, to páteční startuje v 16.30 hodin.

Pátek 10. září 2021: HC Oceláři Třinec – HC Motor České Budějovice

Obhájce titulu z Třince nemůže nemít nízké ambice, ve WERK ARENĚ vyzve výrazně posílený českobudějovický Motor. Oceláři jdou do utkání po neuspěšných vystoupeních v Lize mistrů – ze čtyř duelů nezískali ani bod. Naopak Motoru se povedl závěr přípravy: dokázal porazit Kladno, Litvínov a dvakrát rakouský Linec.

„Před utkáním podrobně rozebereme oba týmy. U Třince se zaměříme na brankářskou dvojici a na posily Andreje Nestrašila s Martinem Marinčinem. Jasným tématem u Českých Budějovic je návrat Milana Gulaše, mluvit budeme i o příchodu Dominika Hrachoviny,“ informuje šéf hokejové redakce a moderátor utkání Jan Homolka s tím, že během zápasu dojde i na bližší představení změn v pravidlech ledního hokeje platných od této sezony.

Moderátor: Jan Homolka. Expert: Miloslav Gureň. Komentátoři: Jan Velart a Tomáš Zetek. Reportérka: Tereza Kubíčková.

Zdroj fotografie: HC Oceláři Třinec.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME