14.10.2021

Kdo ovládne západočeské derby?

HC Energie Karlovy Vary / Kateřina Macečková Pelikánová

Redakce O2 TV Sport

Souboj dvou týmů s naprosto odlišnou formou nabídne čtvrteční hokejový program na O2 TV Sport. Domácí Karlovy Vary se souží se sérií pěti proher v řadě, naopak Plzeň pojede k západočeskému derby posilněná stejným počtem vítězství v řadě. Předzápasové studio startuje v 17.00 hodin.

„Asi se dá říct, že jsme ve výsledkové i herní krizi. Naše výkony nejsou konsolidované. Jednou začneme dobře, podruhé špatně. Pak je druhá třetina dobrá, třetí špatná...Asi už to máme v hlavách, musíme se zvednout. Bude to nový zápas. Doma s Plzní, před našimi fanoušky. Těšíme se a musíme odčinit holomajzny, které teď předvádíme,“ řekl karlovarský útočník Tomáš Rachůnek pro klubový YouTube kanál.

Plzeň je ve zcela odlišném rozpoložení, poskočila už na páté místo tabulky. „S výhrami roste sebevědomí a je jedno zda jste gólman, útočník nebo obránce. Všichni naplno makáme na trénincích, kondiční trenéři odvádějí skvělou práci, celý klub si je vědom, co vítězství obnáší. Před námi je pořád tři čtvrtě sezony. Všichni se lepšíme a konečně si to sedá. Nás nezajímá v zápasech nic jiného než cílová rovinka a to je výhra,“ uvedl obránce Jakub Kindl pro www.hcplzen.cz.

„O první přestávce přijde do našeho studia útočník Jiří Černoch, který bohužel z důvodu zranění nemůže dnes nastoupit. Ve druhé pauze se zaměříme na plzeňského kapitána Jakuba Kindla,“ poodkryl detaily připravovaného programu moderátor Jan Velart.

Začátek studia: 17.00 hodin. Moderátor: Jan Velart. Expert: Jiří Tlustý. Komentátoři: Libor Basík a Tomáš Zetek. Reportérka: Tereza Kubíčková.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME