19.10.2021

Liga mistrů pokračuje na Premier Sport 2 soubojem Chelsea–Malmö

PixaBay

Redakce O2 TV Sport

Na papíře to může vypadat jako jednoznačná záležitost. Ale i třeba utkání Real Madrid – Šeriff Tiraspol v minulém kole ukázalo, že v Lize mistrů není nic narýsováno dopředu.

Středa 20. října 2021: Chelsea – Malmö

Ano, Chelsea je v laufu. Vévodí Premier League, je to obhájce ušaté trofeje a hraje proti jednomu z nejslabších účastníků soutěže. Jenže víte, jak takové zápasy občas mohou dopadnout. Navíc Chelsea má i díky Petru Čechovi u nás hodně fanoušků, a tak věříme, že divákům přichystáme atraktivní fotbalový večer.

„V předzápasovém programu se chceme hodně věnovat Timu Wernerovi, který v německé reprezentaci září, ale v dresu Blues moc produktivní není. Co na to Thomas Tuchel? A jak probíhá jeho komunikace s lodivodem německé reprezentace Hansim Flickem právě na téma Werner? O tom se chci hodně bavit se specialistou na Německo Františkem Strakou. Druhým hostem bude záložník Mladé Boleslavi Marek Matějovský. Jednak hrál Premier League a zároveň má přímou zkušenost s Malmö. Před sedmi lety byl v dresu Sparty u toho, kdy letenští překvapivě se švédským mistrem vypadli v boji o Champions league, přestože první zápas doma vyhráli 4:2. A popovídáme si také s bývalým brankářem, který má Malmö pod kůží. Dušan Melichárek prožil v tomto klubu dvě angažmá, přitom to druhé skončilo teprve nedávno. Má tedy poslední švédský titul a dobře zná i současného trenéra, někdejšího vynikajícího dánského útočníka Jona Dahla Tomassona,“ řekl moderátor fotbalového večera na Premier Sport 2 Petr Svěcený.

Po skončení přímého přenosu a studiových rozborech nabídneme jako vždy sestřihy všech osmi zápasů tohoto hracího dne.

Moderátor: Petr Svěcený. Hosté: Marek Matějovský a František Straka. Komentátoři: Václav Pilný a Tomáš Radotínský.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME