17.11.2022

Motor zkusí zastavit rozjeté Dynamo

HC Dynamo Pardubice

Redakce O2 TV Sport

Zpět na hokej! Po reprezentační přestávce se opět naplno roztočila kola hokejové Tipsport extraligy. V rámci svého čtvrtečního programu nabídne O2 TV Sport duel Českých Budějovic s Pardubicemi. Předzápasový program začíná v 17.00 hodin.

Jihočeši v posledních šesti zápasech střídají výhry a prohry. Před „reprepauzou“ nestačili Olomouci, na jejím ledě prohráli 1:3. „Sráží nás chyby. Když si vytvoříme nějaké šance, nejsme schopní je zužitkovat. Podržel nás skvělý gólman, který nám dal šanci, ale na jeden gól se těžko vyhrává,“ posteskl si kouč Motoru Jaroslav Modrý.

Motor je v aktuální tabulce jedenáctý s bilancí 5–2–3–9. „Tým ještě není v ideálním rozpoložení, které jsme mívali. Když už si vytvoříme nějaké šance, nejsme schopni je zužitkovat,“ nechal se slyšet kouč.

To Pardubice jsou v úplně jiném rozpoložení, jeden z favoritů na zisk mistrovského titulu bude v Budvar aréně usilovat již o desátou výhru za sebou. Během úspěšné šňůry ztratily na jejím začátku dva body, ale posledních sedm utkání už rozhodly v základní hrací době.

„Příliš se nedíváme na to, co bylo. Chceme se dívat na to, co je před námi. Teď jedeme do Budějovic a chceme tam urvat body, jelikož hrajeme tři zápasy v řadě venku, po té pauze to bude ještě těžší. Bude těžké do toho zase zpátky naskočit, ale snad se nám to povede,“ prohlásil pro klubový web útočník Matej Paulovič, jenž bude útočit na svůj 100. kanadský bod v české nejvyšší soutěži.

„V úvodu předzápasového studia se s expertem Jakubem Koreisem pobavíme o hlavním trenérovi Jaroslavu Modrém, zaměříme se také na oba českobudějovické brankáře nebo na nedávný Michala Vondrky. U Dynama zhodnotíme působení trenérského triumvirátu Rulík–Král–Zadina či rozebereme hru nováčka v reprezentaci Patrika Poulíčka,“ prozradil moderátor Jan Velart s tím, že reportérka Tereza Kubíčková před utkáním pohovoří s Michalem Vondrkou a Patrikem Poulíčkem.

Začátek studia: 17.00 hodin. Moderátor: Jan Velart. Expert: Jakub Koreis. Komentátoři: Libor Basík a Tomáš Zetek. Reportérka: Tereza Kubíčková.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME