27.09.2021

Nedělní menu: nejprve severočeské derby a potom Votroci v Edenu!

SK Slavia Praha

Redakce O2 TV Sport

Na atraktivní souboje se mohou těšit fotbaloví fanoušci také tuto neděli. O2 TV Sport nabídne přímé přenosy dvou utkání: nejprve souboje Jablonce s Liberce a poté duel Slavie s Hradcem Králové. Bohatý nedělní program ve studiu začíná jako obvykle už v 15.30 hodin.

Neděle 26. září 2021: FK Jablonec – FC Slovan Liberec

Od poslední reprezentační přestávky se Jablonci začalo dařit. Nejdřív porazil tým Petra Rady Karvinou, poté zdolal v Konferenční lize Kluž a v 8.kole dokázal remizovat na hřišti Sparty! Liberec v minulém kole poprvé v sezoně zvítězil, když doma přehrál Boleslav 2:1, a to přesto, že musel utkání otáčet. Slovan získal v týdnu velkou posilu - Miroslava Stocha, který se může začít vyplácet už v podještědském derby.

„Zápasy mezi Jabloncem a Libercem bývají pořádně vyhecované a doufám, že nám nedělní utkání nabídne hodně emocí a také gólů. Jablonec se bude spoléhat na třígólového Tomáše Čvančaru a ve skvělé formě hrajícího Václava Pilaře. Liberec je zase povzbuzený první výhrou, ale na Střelnici to na další 3 body z pohledu hostů nevidím. Podle mě to bude vyrovnané utkání, které by klidně mohlo skončit remízou,“ myslí si o podještědském derby moderátor David Sobišek.

Moderátor: David Sobišek. Expert: Horst Siegl. Komentátoři: Vlastimil Kaiser a Tomáš Radotínský. Reportér: Radek Šilhan.

Neděle 26. září 2021: SK Slavia Praha – FC Hradec Králové

Slavia jde do 9. kola jako jediný neporažený celek FORTUNA:LIGY. V domácím prostředí bude proti nováčkovi z Hradce velkým favoritem, přestože Votroci vyhráli třikrát po sobě, pokaždé s čistým kontem.

„Cokoliv jiného než výhra Slavie by pro mě bylo velkým překvapením. Smekám klobouk před Hradcem, jak se zvládl aklimatizovat v české nejvyšší soutěži. To, že Votroci uhráli dvanáct bodů, není určitě náhoda a v Edenu nemají co ztratit. Na druhou stranu Slavia si nemůže dovolit domácí zaváhání. Spíš se potřebuje naladit na čtvrteční utkání s Feyenoordem a na víkendové derby se Spartou. Osobně čekám jednoznačnou výhru sešívaných,“ říká o zápase moderátor David Sobišek.

Moderátor: David Sobišek. Experti: Petr Mikolanda a Antonín Rosa. Komentátoři: Václav Pilný a Milan Štěrba. Reportérka: Denisa Doležalová.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME