27.09.2021

Nenechte si ujít hokejovou klasiku Sparta–Litvínov!

HC Sparta Praha / Jakub Pláteník

Redakce O2 TV Sport

Už své sedmé kolo nabídne nová sezona hokejové extraligy. O2 TV Sport bude ve čtvrteční předehrávce vysílat duel Sparty s Litvínovem. Přenos startuje v 18.00 hodin!

Čtvrtek 23. září 2021: HC Sparta Praha – HC Verva Litvínov

Sparta nastupuje ke čtvrtému domácímu utkání v řadě. V O2 areně nejprve prohrála s Třincem, v prodloužení porazila po obratu Plzeň a v úterý získala tři body proti Mladé Boleslavi, kterou tak sesadila z čela extraligy. Proti Litvínovu ale Pražany nečeká jednoduché utkání, v minulé sezoně s ním doma navíc dvakrát prohráli.

Litvínov půjde do souboje tradičních soků v odlišném rozpoložení. Úterní domácí porážka s Pardubicemi 4:7 způsobená šesti inkasovanými góly ve druhé třetině byla třetím neúspěchem po sobě. Lze očekávat, že se hokejisté Vervy budou snažit zapracovat na defenzivě a celkově napravit špatný dojem, který zanechali.

„V předzápasovém studiu rozebereme oba celky, o první přestávce v něm přivítáme Milana Jurčinu, sparťanského obránce. V té druhé se zaměříme na budování ‚nového Litvínova‘ a jeho spoluarchitekta Vladimíra Országha,“ zve fanoušky ke sledování moderátor přímého přenosu Jan Velart.

Útočník Miroslav Forman ze Sparty může sehrát svůj 500. zápas v extralize. K 600. utkání v nejvyšší domácí soutěži může nastoupit litvínovský zadák Matěj Stříteský.

Začátek studia: 18.00 hodin. Moderátor: Jan Velart. Expert: Jiří Tlustý. Komentátoři: Libor Basík a Tomáš Zetek. Reportérka: Tereza Kubíčková.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME