10.09.2021

Plzeň–Sparta. FORTUNA:LIGA pokračuje atraktivním hitem

Redakce O2 TV Sport

Po reprezentační pauze se sedmým kolem vrací fotbalová FORTUNA:LIGA. A v sobotu nabídne jeden ze zápasů podzimu: pikantní souboj mezi Plzní a Spartou! Ještě před ním mohou fanoušci zhlédnout na obrazovkách O2 TV Sport duel Teplic s Opavou. Sobotní studio startuje v 15.30 hodin!

Sobota 11. září 2021: FK Teplice – FC Baník Ostrava

Předkrmem sobotního fotbalového menu bude střetnutí Teplice – Ostrava, které se hraje od 16.00 hodin. Severočeši touží napravit dojem z posledních utkání, z pěti posledních duelů vyhráli pouze jediný, a to v polovině srpna 1:0 proti Jablonci.

Baník drží solidní páté místo, dokázal se oklepat z nepříjemné prohry 0:4 se Slavií v předminulém kole, před dvěma týdny srazil Mladou Boleslav 1:0.

Moderátor: Petr Svěcený Expert: Jakub Podaný Komentátoři: Milan Štěrba a Václav Pilný Reportér: Vladimír Grebennikov

Sobota 11. září 2021: FC Viktoria Plzeň – AC Sparta Praha

Sparta by zápasem v Plzni ráda vstoupila vítězně do těžké série zápasů, při které během 22 následujících dnů odehraje 6 náročných duelů – v lize v Plzni, s Jabloncem, ve Zlíně, derby se Slavií, a k tomu dva zápasy v Evropské lize. Plzeň zase bude chtít zapomenout na týden hrůzy, který v podobě vyřazení v kvalifikaci o Evropskou ligu a porážkou s Hradcem Králové prožila před reprezentační přestávkou.

„Zápas nabídne duel dvou bývalých reprezentačních trenérů a také bitvu mužů, kteří za sebou mají úspěšnou minulost v dresu či na lavičce sobotního soupeře,“ poukazuje na Vrbovu plzeňskou a Bílkovu sparťanskou minulost jeden z komentátorů zápasu Aleš Svoboda. Ukázat prstem na tým, který je favoritem, ale nechce. „Sparta v lize zatím šlape skvěle, ale v Plzni nevyhrála už deset let,“ připomíná.

U Plzně bude podle něj záležet na tom, jakou tvář ukáže: „Pokud tu, jako v prvních pěti kolech ligy, může Spartu připravit klidně o všechny body. Pokud ale Západočeši zahrají jako v Sofii proti CSKA nebo jako ve druhé půli v posledním ligovém kole proti Hradci, šance na body by moc velká nebyla.“

Moderátor: Petr Svěcený. Experti: Jan Rezek a David Holoubek. Komentátoři: Jan Homolka a Aleš Svoboda. Reportér: Radek Šilhan.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME