27.09.2021

Potvrdí Kometa vzestup a uspěje v Plzni?

HC Škoda Plzeň / Milan Podpera

Redakce O2 TV Sport

Hokejová extraliga pokračuje v pátek 24. září svým sedmým kolem. O2 TV Sport nabídne souboj plzeňské Škody s brněnskou Kometou. Přímý přenos startuje v 17.30 hodin.

Pátek 24. září 2021: HC Škoda Plzeň – HC Kometa Brno

V minulé sezoně se mezi oběma soupeři zcela zpřetrhala zavedená tradice od roku 2018, ve které ve vzájemných duelech vždy vítězili domácí. Naopak v posledním ročníku se pokaždé radovali hosté, vše odstartovala kanonáda indiánů na jihu Moravy 7:3, na stejném místě se radovali Západočeši ještě i 3:2 v prodloužení. Kometa kontrovala úspěšnými výjezdy na led Škody 1:0 a 2:1.

„Jsme rádi, že jsme v Českých Budějovicích. Doufám, že to potvrdíme v domácím souboji s Plzní. Čeká nás náročné utkání, Kometa má kvalitní tým. Snad nás přijde podpořit mnoho fanoušků. Síla Brna je v přesilovkách, nesmíme být často vylučovaní, to bude důležité,“ uvedl pro YouTube kanál Škody obránce David Jiříček.

„V předzápasovém programu se fanoušci mohou těšit na rozhovor s brněnským obráncem Vladimírem Rothem, o ambicích Plzně pohovoří Michal Bulíř. Jsem rád, že o první přestávce přivítáme v našem studiu zajímavého hosta – útočníka Pavla Musila,“ zve fanoušky ke sledování moderátor Jan Homolka.

Začátek studia: 17.00 hodin. Moderátor: Jan Velart. Expert: Jakub Koreis. Komentátoři: Jan Velart a Tomáš Zetek. Reportérka: Tereza Kubíčková.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME