10.09.2021

Preview hokejové extraligy zahájilo novou sezonu

Redakce O2 TV Sport

Program O2 TV Sport obohatil před novou extraligovou sezonou původní devadesátiminutový diskuzní pořad. Moderátor Tomáš Zetek rozebral spolu s experty Jakubem Koreisem a Romanem Málkem změny a zajímavosti u všech účastníků nejvyšší soutěže a společně také odhadli ambice klubů před startem nového ročníku.

„Jsem rád, že jsme mohli naše diváky naladit na páteční start hokejových přenosů na O2 TV Sport a spolu s experty v našem novém studiu probrat spoustu zajímavých témat. Věnovali jsme se v jednotlivých blocích všem klubům a věřím, že jsme hokejovým fanouškům přinesli zajímavé i zákulisní informace,“ říká moderátor Tomáš Zetek.

Nová hokejová sezona přinese řadu zajímavostí, hned v úvodu pořadu spolu s experty probral Tomáš Zetek návrat Milana Gulaše do mateřských Českých Budějovic či Winter Hockey Games, na kterých se z extraligových týmů představí Kladno, Pardubice, Hradec Králové a Sparta.

„Zaměřili jsme se i na zlínského brankáře Libora Kašíka, podle našeho názoru bude jeho forma stěžejní pro vývoj sezony Beranů. V živém videorozhovoru jsme vyzpovídali litvínovskou legendu Viktora Hübla, který drží řadu extraligových rekordů,“ upozorňuje Tomáš Zetek.

Při extraligovém putování neopomněl se svými hosty zhodnotit výjimečnost Jakuba Fleka v sestavě karlovarské Energie nebo návrat Robertse Bukartse do Vítkovic - a došlo i na jeho srovnání s Dominikem Lakatošem.

„Přes telemost jsme se spojili s novým plzeňským trenérem Milošem Říhou, jenž nás poinformoval o zdravotním stavu svého týmu. V dalším videorozhovoru jsme s koučem Olomouce Zdeňkem Motákem hovořili o výjimečnosti Davida Krejčího a jeho přínosu nejen pro hanácký tým, ale i celou extraligu,“ přibližuje Zetek.

Hokejoví fanoušci si mohli poslechnout názory nového trenéra Komety Jiřího Kalouse, jenž přiblížil nově nastavovaná pravidla v brněnském klubu. Experti glosovali i mohutné posilování Dynama a jeho ambice.

„V Preview jsme se zaměřili i na návrat královéhradeckého Tomáše Martince k A týmu Mountfieldu. Z týmu Mladé Boleslavi jsme vypíchli vzrůstající výkonnost bruslařského klubu v posledních dvou sezonách a přínos Davida Šťastného. Došlo i na polemiku, Jakub Koreis otevřeně prohlásil, že vidí Spartu jako kandidáta na titul, Roman Málek se s tímto názorem zcela neztotožnil,“ připomíná komentátor hokejových přenosů na O2 TV Sport.

„V závěru pořadu jsme se zaměřili na oba finalisty z Liberce a Třince. V organizaci Bílých Tygrů nás zajímal možný vliv Filipa Pešána na její fungování. Nemohli jsme opomenout nejvyšší ambice Ocelářů a zda mohou pomýšlet na zlatý hattrick,“ dodává Tomáš Zetek.

Pořad Preview Tipsport extraligy uvedla O2 TV Sport ve své premiéře v úterý 7. září 2021 v 18.00 hodin.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME