13.09.2022

Preview Tipsport extraligy odstartuje novou hokejovou sezonu

O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport

Program O2 TV Sport obohatí před novou extraligovou sezonou původní devadesátiminutový diskuzní pořad. Moderátor Tomáš Zetek rozebere spolu s experty Jakubem Koreisem a Jiřím Tlustým změny a zajímavosti u všech účastníků nejvyšší soutěže, přímo do vysílání se zapojí i vybrané osobnosti extraligových klubů.

„Jsem rád, že můžeme naše diváky naladit na čtvrteční start hokejových přenosů na O2 TV Sport a spolu s experty v našem studiu probrat spoustu zajímavých témat. V jednotlivých blocích se pověnujeme všem klubům a věřím, že hokejovým fanouškům přineseme zajímavé i zákulisní informace,“ uvedl moderátor Tomáš Zetek, šéfeditor ledního hokeje na O2 TV Sport.

Hned v úvodu pořadu spolu s experty probere Tomáš Zetek vyhlídky Kladna, které se vrací na svůj domácí rekonstruovaný stadion. „Připojí se k nám i Tomáš Plekanec, zprostředkuje nám nejnovější informace z kabiny Rytířů,“ poznamenal. Jedním z témat bude samozřejmě i v minulé sezoně vytížený brankář Landon Bow.

Litvínov nově od začátku sezony vede trenér Vladimír Růžička, severočeský klub se bude muset obejít bez služby věrné dvojice Viktor Hübl – František Lukeš. „Právě o jejich absenci pohovoří Vladimír Růžička,“ přiblížil Tomáš Zetek s tím, že s experty probere, jak by mohly vypadat tři elitní útoky Vervy.

S novým hlavním koučem jdou do sezony Karlovy Vary. „Jejich hru zdobily za poslední léta rychlé protiútoky. S experty budeme řešit, do jaké míry po odchodech Martina Pešouta a Jakuba Fleka se promění jejich DNA,“ pronesl.

Právě Brno je novým působištěm zmíněné odchozí dvojice. „Kometa řádně posílila, zkusíme nastínit, jak by mohla vypadat její ideální sestava. O svém návratu na jih Moravy promluví Martin Pešout včetně toho, zda a jak jej mrzí odchod Petera Muellera,“ řekl Tomáš Zetek.

Novým působištěm americké hvězdy jsou Vítkovice. Právě Peter Mueller by měl být hlavním lákadlem pro ostravské fanoušky. „Poodhalí nám důvody svého odchodu z Brna a proč se rozhodl zrovna pro ostravský celek,“ uvedl Tomáš Zetek a doplnil, že experti se pobaví nad možným složením elitního útoku Vítkovic a kdo by s Peterem Muellerem mohl hrát.

„Do vysílání se připojí i pardubický trenér Radim Rulík, aby pověděl, s jakými cíli vstupuje do nového ročníku ambiciózní Dynamo a jak bude vytěžovat elitní obránce Jana Košťálka a Petera Čerešňáka,“ řekl o Pardubicích, které v novém ročníku oslaví 100. výročí od založení klubu.

Olomouc se bude muset obejít bez Davida Krejčího, to bude hlavním tématem rozborů expertů Jakuba Koreise a Jiřího Tlustého a jak se s tím Hanáci poperou i poté, co je opustil hlavní trenér Zdeněk Moták.

Plzeňská škodovka během léta ladila formu, aby našla náhradu za Petera Čerešňáka a Michala Bulíře. „Nejen o tom promluví trenér Miloš Říha, dojde i na posilu do obrany Petra Zámorského,“ přiblížil moderátor pořadu.

Vítěz základní části – Mountfield HK – má za sebou zvláštní sezonu. Skvěle ji rozjel, ovšem z jejího předčasného konce panovalo spíše zklamání. „O nenaplněných ambicích pohovoří Radek Smoleňák, s experty se pobavíme o posledních výsledcích Hradce Králové,“ řekl Tomáš Zetek.

Naopak výtečným finišem zachránili minulý ročník v Mladé Boleslavi. Důležité pro ten nový bude, jak se povede Davidu Šťastnému a jak si sedne nová brankářská dvojice Gašper Krošelj – Filip Novotný.

„Lukáš Pech nám poví, jak si užíval minulý ročník v Motoru a jak vnímá ten nadcházející,“ poznamenal Tomáš Zetek o Českých Budějovicích. S experty se pak pobaví o oporách Dominiku Hrachovinovi a Milanu Gulašovi.

Z týmu pražské Sparty se do vysílání připojí brankář Jakub Kovář. „Jedním z témat i pro naše experty bude nová trenérská dvojice a zda se může povést naplnit nejvyšší ambice holešovického klubu,“ uvedl.

Pořad Tipsport extraliga preview zakončí sonda do mistrovského Třince, který prošel obměnou, v níž ční odchod Václava Varadi. „Je jasné, že toto bude nosné téma našeho povídání, zaměříme se ale i na posilu v útoku Libora Hudáčka,“ uzavřel Tomáš Zetek.

Pořad Preview Tipsport extraligy uvede O2 TV Sport ve své premiéře ve středu 13. září 2022 ve 20.00 hodin. Repríza je na programu o den později před startem úvodního přímého přenosu sezony, který nabídne utkání brněnské Komety s Energií Karlovy Vary.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME