08.10.2021

Repríza jiskřivého semifinále je tu. Nenechte si ujít duel Liberce se Spartou

Bílí Tygři Liberec / Jiří Princ

Redakce O2 TV Sport

Až na sedm zápasů se v minulé sezoně natáhl semifinálový souboj pražské Sparty s libereckými Bílými Tygry. V něm byli úspěšnější Severočeši, a nedopustili tak historický obrat série, neboť Pražané dokázali srovnat z 0:3 na 3:3 na zápasy. Kdo bude úspěšnější v prvním vzájemném střetnutí v novém ročníku? To budeme sledovat v přímém přenosu na O2 TV Sport v pátek 8. října od 17.30 hodin.

Liberec donedávna tížila série šesti proher v řadě. Tu utnul v úterní předehrávce 14. kola, v níž otočil duel s Českými Budějovicemi z 0:1 na konečných 3:2. „Každé vítězství je důležité. Po tom, co se nám stalo, si ho vážíme o to víc. Teď už se ale musíme připravovat na Spartu. Chceme zvítězit ve všech zápasech,“ řekl obránce Ondřej Vitásek.

Pražané nepůjdou do reprízy semifinále minulé sezony v ideálním rozpoložení, neboť za poslední dvě utkání zaznamenali pouze bod. Pomoci by jim mohla středeční výhra v Lize mistrů, v níž v holešovické aréně porazili Bremerhaven 5:2 a vedou skupinu A se ziskem 10 bodů z pěti odehraných utkání. „Bohužel nedáváme góly, což nás už pár zápasů trápí,“ přiznal asistent trenéra Jaroslav Hlinka.

„V předzápasovém studiu se pověnujeme oběma týmům a zanalyzujeme jejich dosavadní vystoupení v sezoně. V první přestávce se zaměříme na osobnost sparťanského trenéra Josefa Jandače, ve druhé na příchod Jakuba Klepiše, jednoho z tahounů Bílých Tygrů,“ nechal se slyšet Jan Homolka, moderátor přímého přenosu.

Začátek studia: 17.30 hodin. Moderátor: Jan Homolka. Expert: Jakub Koreis. Komentátoři: Jan Velart a Tomáš Zetek. Reportérka: Tereza Kubíčková.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME