27.09.2021

Sparta doma poprvé nevyhrála, Jablonec si odvezl bod

AC Sparta Praha

Redakce O2 TV Sport

Fotbalisté Sparty remizovali v 8. kole doma s Jabloncem 1:1. V souboji dvou účastníků skupin evropských pohárů otevřel skóre ve 4. minutě domácí útočník Václav Drchal, krátce po změně stran vyrovnal Tomáš Čvančara. Pražané nevyhráli druhé kolo po sobě a pod trenérem Pavlem Vrbou v nejvyšší soutěži ve třináctém duelu na svém stadionu poprvé ztratili body.

Sparta doma poprvé ztratila body, s Jabloncem remizovala 1:1. „Na počet střel a aktivitu jsme byli lepší, bohužel jsme nepřidali druhý gól. Jablonec udělal hezkou kombinaci, prosadil se a my jsme přes tlak v druhé půli už neskórovali,“ mrzelo Pavla Vrbu, hlavního trenéra domácích.

Kouč Petr Rada byl se ziskem bodu velmi spokojený. „Moc si ho ceníme. Říct, že je to ze Sparty málo, by bylo namyšlené,“ hodnotil. A co říkal na výkon Tomáše Čvančary?

Vyrovnávací gól a zisk bodu zařídil svou trefou Tomáš Čvančara. „Je zasloužený a jsme za něj rádi. Na konci měla Sparta víc ze hry a tlačila nás. A můj gól? Dostal jsem ideální centr v dobré výšce od Jana Kroba,“ chválil. A jak viděl svůj souboj s Michalem Sáčkem?

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME