27.09.2021

Sparta završí moravské turné ve Zlíně

AC Sparta Praha

Redakce O2 TV Sport

Fotbalisté Sparty se tři dny po přesvědčivém pohárovém vítězství v Líšni znovu představí na Moravě. Tentokrát zavítají na hřiště Zlína, kde budou chtít po dvou ztrátách konečně zabrat také ve FORTUNA:LIZE. Bohatý sobotní program ve studiu začíná jako obvykle už v 15.30 hodin a jeho součástí budou také další tři odpolední zápasy.

Sobota 25. září 2021: FC Baník Ostrava – Bohemians Praha 1905

Ostravský Baník předvádí v domácím prostředí výborné výkony a příznivcům dělá velkou radost. Potvrdit to musí proti Bohemians, kteří často inkasují a nyní se vzpamatovávají z debaklu ve vršovickém derby.

Moderátor: Petr Svěcený. Expert: David Holoubek. Komentátoři: Václav Pilný a Tomáš Radotínský. Reportérka: Denisa Doležalová.

Sobota 25. září 2021: FC Fastav Zlín – AC Sparta Praha

Sparta po reprezentační přestávce získala jen jeden bod ze šesti možných, a pokud se chce udržet v kontaktu s čelem tabulky, musí na zlínské Letné bezpodmínečně splnit roli favorita. Už za týden ji totiž čeká derby pražských „S“ a jakýkoli jiný výsledek by v jejím táboře vyvolal ještě větší nervozitu.

„Zlín má nejhorší obranu v lize, takže očekávám, že Sparta si spraví chuť a bez problémů vyhraje. Hodně si slibuji od znovuzrozeného Václava Drchala, který se chytil už koncem jara v Mladé Boleslavi a nyní prokazuje skvělou formu,“ řekl komentátor O2 TV Sport Tomáš Radotínský.

Moderátor: Petr Svěcený. Experti: Jakub Podaný a Jan Rajnoch. Komentátoři: Jan Homolka a Aleš Svoboda. Reportér: Vladimír Grebennikov.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME