11.09.2021

Startuje nejsledovanější soutěž světa: sledujte Ligu mistrů na O2 TV!

Redakce O2 TV Sport

O2 TV rozšířila svou sportovní fotbalovou nabídku, spustila kanál Premier Sport 2. Na něm bude vysílat úterní první a středeční třetí volbu nejatraktivnější klubové soutěže světa – fotbalovou Ligu mistrů. V úterý 14. září 2021 se fanoušci mohou těšit na souboj Barcelony s Bayernem, o den později na duel milánského Interu s Realem Madrid.

Kanál Premier Sport 2 vznikl přímo v redakci O2 TV Sport, fanoušci se tak mohou těšit i během přenosů nejatraktivnější klubové soutěže světa na nové studio s 3D grafikou a virtuální realitou.

„Na výrobě kanálu se podílí kompletní tým včetně moderátorů a komentátorů z O2 TV Sport. Vedle Ligy mistrů UEFA zařazujeme do programu stanice Premier Sport 2 také přenosy z Premier League, NFL, MLB, UFC nebo basketbalové Euroligy,“ informuje Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport.

„Diváky přivítáme ve 20.20 hodin každý hrací den na stanici Premier Sport 2. Servírovat budeme vždy jeden vybraný zápas, jehož příběhy a témata důkladně rozebereme ve studiu. Po skončení přímého přenosu nás čekají tradiční sestřihy ze všech osmi utkání, nabídneme i pozápasové rozhovory, takže loučit se budeme někdy těsně před půlnocí,“ doplňuje šéf fotbalového oddělení a jeden z moderátorů studia Petr Svěcený.

Bohužel se do hlavní soutěže Ligy mistrů neprobojoval žádný český klub. Mistrovská Slavia nestačila ve třetím předkole na Ferencváros, Sparta na Monako.

A z kterých účastníků budeme moci vybírat atraktivní souboje?

Skupina A Skupina B Skupina C Skupina D

Manchester City FC

Atlético Madrid

Sporting CP

FC Inter Milán

Paris Saint-Germain FC

Liverpool FC

Borussia Dortmund

Real Madrid CF

RB Leipzig

FC Porto

AFC Ajax

FK Šachtar Doněck

Club Brugge KV

AC Milán

Beşiktaş JK

FC Šeriff Tiraspol

Skupina E Skupina F Skupina G Skupina H

FC Bayern Mnichov

Villarreal CF

Lille OSC

Chelsea FC

FC Barcelona

Manchester United FC

Sevilla FC

Juventus FC

Benfica Lisabon

Atalanta BC

FC Red Bull Salzburg

FK Zenit Petrohrad

FK Dynamo Kyjev BSC Young Boys VfL Wolfsburg Malmö FF

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME