03.11.2021

Udrží Ajax vedení ve skupině C? Sledujte na Premier Sport 2 jeho duel v Dortmundu!

Ajax Amsterdam

Redakce O2 TV Sport

Tři zápasy – devět získaných bodů při parádním skóre 11:1. Taková je bilance Ajaxu Amsterdam v tomto ročníku Ligy mistrů.

Dortmund touží soupeři z nizozemského hlavního města vrátit vysokou prohru 0:4 z posledního vzájemného utkání. Studio Champions League startuje ve 20.20 hodin, hosty moderátora Libora Boučka budou Marek Suchý a František Straka.

Úterý 3. listopadu 2021: Borussia Dortmund – Ajax Amsterdam

Dortmund může být spokojen se svou formou v německé nejvyšší soutěži. Borussia dokázala čtyřikrát v řadě zvítězit, svou náladu si navíc vylepšila výhrou v německém poháru. V aktuální tabulce 1. Bundesligy se drží na dostřel vedoucího Bayernu. Na svém Signal Iduna Parku je naprosto suverénní – doma získala plný počet bodů.

„Samozřejmě víme, jak skončil první zápas, ale od té doby se toho událo mnoho. My se musíme soustředit na to, abychom s míčem na noze dělali dobrá rozhodnutí, lépe hráli a byli směrem dopředu odvážnější. Zkrátka se musíme ve správné momenty správně rozhodovat. V prvním zápase jsme udělali vzadu mnoho chyb, to už znova nemůžeme dopustit,“ řekl trenér Borussie Marco Rose.

Ajax v sobotu remizoval 0:0 na hřišti Heraclesu. To znamená, že v aktuální tabulce vede s náskokem pouze dvou bodů nad druhým Eindhovenem. Na druhou stranu průběžné skóre 37:2 působí doslova impozantně! Amsterdam neobdržel branku ve čtyřech soutěžních zápasech v řadě.

„Osobně jsem se nikdy necítil silnější. Od příchodu do Ajaxu jsem v euforii, že konečně hraju Ligu mistrů. Sen se stal skutečností,“ řekl útočník nizozemského týmu Sébastien Haller.

Po skončení přímého přenosu a studiových rozborech Premier Sport 2 nabídne jako vždy sestřihy všech osmi zápasů tohoto hracího dne.

Moderátor: Libor Bouček. Hosté: Marek Suchý a František Straka. Komentátoři: Jan Homolka a Václav Pilný.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME