02.11.2021

Uspějí United v Bergamu? Sledujte na Premier Sport 2!

Manchester United

Redakce O2 TV Sport

Na třetí výhru v řadě budou útočit fotbalisté Manchesteru United ve svém čtvrtém utkání ve skupině F tohoto ročníku Ligy mistrů.

Atalanta touží vrátit svému soupeři před dvěma týdny prohru 2:3, ač v poločase vedla o dvě branky. Studio Champions League startuje ve 20.20 hodin, hosty moderátora Petra Svěceného budou Vladimír Šmicer a Tomáš Ujfaluši.

Úterý 2. listopadu 2021: Atalanta Bergamo – Manchester United

Aktuálně pátý tým Serie A si brousí zuby na velikána z Britských ostrovů. Od inkriminovaného duelu na Old Trafford sehrála trojici zápasů v italské nejvyšší soutěži – s Udine a Laziem doma remizovala, v Janově dokázal vyhrát 2:1.

„Máme před sebou náročného soupeře, protože, i když se mu zrovna nedaří ideálně, pořád mluvíme o Manchesteru United. Je to tým zvyklý vyhrávat, který má v kádru mnoho elitních fotbalistů a jehož zkušenosti s důležitými zápasy ty naše dalece převyšují. Ale musíme se porvat o tři body, abychom si udrželi šanci na postup. Postup je náš cíl a my musíme právě teď ukázat, že si ho zasloužíme,“ řekl Gian Piero Gasperini, kouč Bergama.

Slavný Manchester United má před sebou jasný cíl – v úterý večer v Lize mistrů uhrát třetí výhru v řadě a trochu odvrátit pozornost od výsledků na domácí scéně. Manchester United je v ligové tabulce také pátý. Na první Chelsea mu chybí osm bodů.

„Byl to náročný týden pro fanoušky, pro hráče, pro celý klub. Já se osobně raději držel stranou od toho hluku, co nás v médiích doprovázel a soustředil se na nadcházející zápas proti Spurs,“ popisoval náročné období Ole Gunnar Solskjær, kouč Manchesteru United.

Po skončení přímého přenosu a studiových rozborech Premier Sport 2 nabídne jako vždy sestřihy všech osmi zápasů tohoto hracího dne.

Moderátor: Petr Svěcený. Hosté: Vladimír Šmicer a Tomáš Ujfaluši. Komentátoři: Vlastimil Kaiser a Tomáš Radotínský.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME