02.10.2022

AGEL Open začíná. Užívejte si skvělý tenis na O2 TV Sport

AGEL Open

Redakce O2 TV Sport

Po dvou úspěšných ročnících se do kalendáře vrací turnaj WTA kategorie 500 AGEL Open 2022. Turnaj se tentokrát uskuteční v Ostravar aréně a přímé přenosy můžete sledovat na O2 TV Sport i v multidimenzi O2 TV Tenis.

Světový ženský tenis se po necelém roce vrací na známé a oblíbené místo. Ve dvouhře se od 3. do 9. října 2022 představí 28 hráček, ve čtyřhře pak 16 párů.

V pavouku dvouhry AGEL Open se představí celkem pět domácích tenistek, z nichž hned na dvě čekají kvalifikantky. Tohoto přívětivého losu se dočkaly Petra Kvitová a Karolína Plíšková. O postup do osmifinále budou hrát také Barbora Krejčíková, Karolína Muchová a Tereza Martincová.

Tenistka Petra Kvitová vstoupí do ostravského turnaje v pondělí večer utkáním proti Američance Bernardě Pera, která na závěr kvalifikace vyřadila Nikolu Bartůňkovou. Po Kvitové půjde do akce Tereza Martincová, která vyzve Švýcarku Jill Teichamann.

Soupeřku pro úvodní kolo zná také domácí jednička Karolína Plíšková, jež bude čelit v úterý jiné americké kvalifikantce Alycii Parks. Čerstvá vítězka turnaje v Tallinnu Barbora Krejčíková zahájí soutěž proti Shelby Rogers z USA. Karolína Muchová se utká s Brazilkou Beatriz Haddad Maioa.

Pondělí 3. října 2022

O2 TV Sport

Multidimenze O2 TV Tenis

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME