14.09.2021

Barcelona–Bayern! Liga mistrů v úterý nabízí souboj gigantů

Redakce O2 TV Sport

Jdeme do sedmé sezony vysílání nejprestižnější klubové soutěže světa! Úterní studio startuje ve 20.20 hodin na stanici Premier Sport 2.

Úterý 14. září 2021: FC Barcelona – Bayern Mnichov

Parádní bonbónek nás čeká na úvod nové sezony Ligy mistrů! Barcelona s Bayernem, to je jedenáct ušatých trofejí dohromady. Zároveň je to zápas, kterým na mezinárodní scéně oba velkokluby vstupují do nové éry. Barca do éry bez Messiho, bez velkých očekávání a s přiškrceným rozpočtem. Bayern zase načíná kapitolu pod vedením jednoho z nejambicióznějších trenérů světa, stále teprve čtyřiatřicetiletého Juliana Nagelsmanna.

Moderátor Studia Ligy mistrů Petr Svěcený nastiňuje vysílací formát pro tuto sezonu: „Vážíme si toho, že posedmé za sebou můžeme být u toho. Champions League je, jak říká můj moderátorský kolega Libor Bouček, creme de la creme. A tak k tomu chceme i dál přistupovat. Každý hrací den Ligy mistrů, v úterý i ve středu, přivítáme diváky ve 20.20 hodin na stanici Premier Sport 2. Servírovat budeme vždy jeden vybraný zápas, jehož příběhy a témata důkladně rozebereme ve studiu. Po skončení přímého přenosu nás čekají tradiční sestřihy ze všech osmi utkání, nabídneme i pozápasové rozhovory, takže loučit se budeme někdy těsně před půlnocí.“

Šéf fotbalového oddělení si zároveň pochvaluje hvězdné obsazení ve studiu: „Vždycky se snažíme zvát experty z řad hráčů či trenérů, kteří s Ligou mistrů nebo s ostatními evropskými soutěžemi měli co do činění. Zažili je přímo na hřišti, a neznají tak atmosféru a specifika těchto velkých mačů pouze z televize. Proto jsem moc rád, že pro tuto sezónu jsme se domluvili na exkluzivní spolupráci s Vladimírem Šmicrem, Tomášem Ujfalušim a Františkem Strakou. Navíc nám jejich bohaté kariéry pokrývají všechny velké ligové soutěže v Evropě…,“ dodává Svěcený.

Moderátor: Petr Svěcený. Experti: Vladimír Šmicer a František Straka. Komentátoři hlavního utkání: Milan Štěrba a Jan Homolka. Redaktoři doprovodného programu: Martin Kubičík a Tomáš Radotínský. Komentátoři sestřihů: Václav Pilný, Vlastimil Kaiser a Tomáš Radotínský.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME