09.05.2023

Cenu za oddanost hokeji od O2 TV Sport získal Daniel Přibyl

HC Sparta Praha / Jan Beneš

Redakce O2 TV Sport

Také v letošní sezoně Tipsport extraligy došlo na tradiční předávání týmových a individuálních cen. V rámci 28. ročníku ankety byl v Brně vyhlášen Hokejista sezony 2022/2023.

Počtvrté se udělovala Cena za oddanost hokeji pro hráče, který dokázal skloubit oddanost hokeji, vytrvalost, sportovní přístup, nebo si prošel těžkou životní zkouškou. Nyní ji získal Daniel Přibyl.

Před sedmi lety byl pracovitý útočník blízko dětskému snu – slavné NHL. Ale koleno a kyčel mu změnily strmý kariérní růst v neskutečné trápení. A to takové, že útočník nenastoupil do jediného zápasu celých 245 týdnů.

Třicetiletý útočník se po čtyřleté pauze zotavil po náročném zranění a po minulé sezoně, kterou strávil převážně v Chance lize v Sokolově, odehrál celý ročník v nejvyšší české soutěži. Ze Sparty od ledna hostoval v Mladé Boleslavi.

„Naším cílem je vždy ocenit hokejistu, kterého kromě sportovních dovedností zdobí i charakter a morálka. Snažíme se vybrat vždy někoho se silným životním příběhem,“ uvedl Tomáš Zetek, šéf hokejové redakce O2 TV Sport.

Ocenění za oddanost hokeji od O2 TV Sport

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME