11.03.2023

Dokáže Mladá Boleslav srovnat sérii s Brnem?

BK Mladá Boleslav

Redakce O2 TV Sport

Nedělními zápasy pokračuje program předkola Generali Česká pojišťovna play off. O2 TV Sport nabídne v rámci svého hlavního program duel Mladé Boleslavi s Kometou Brno. Předzápasové studio startuje v 17.30 hodin.

Středočeši si přivezli zpod Špilberku dvě porážky a chtějí-li postupit mezi nejlepších osm, musí nutně zvítězit. V sobotním duelu vyhráli i díky dvěma trefám Alexe Lintuniemiho.

Mladá Boleslav dokázala ve třetím duelu využít dvě ze čtyř přesilovek s tím, že ta čtvrtá začala v čase 59:54… „Co bylo důležité, že jsme proměnili speciální formace, že jsme dali dvě branky v přesilovce a že jsme ubránili kromě jednoho, kdy jsme v oslabení dostali gól, všechna ostatní oslabení,“ pochvaloval si kouč Mladé Boleslavi Jiří Kalous.

Podle něj je první výhra v sérii velkou vzpruhou pro celý tým: „Jsme samozřejmě rádi, že nám nekončí sezóna a že pořád držíme šanci udržet se ve hře. Hráli jsme s maximálním nasazením, ale to i v předchozích dvou zápasech. V neděli pokračujeme!“

Brněnská Kometa promarnila první možnost postupu do čtvrtfinále. Podle jejího hlavního trenéra Patrika Martince neodehráli Jihomoravané špatný zápas. „Myslím si, že z šancí, které jsme si vypracovali, jsme mohli dát víc než jeden gól a bohužel jsme je nedali. A proto jsme dneska prohráli,“ poznamenal.

„S expertem Romanem Málkem se ohlédneme za třetím utkáním série, které urvala Mladá Boleslav. Rozebereme si dále i vhazování, přesilovky Komety a její disciplínu,“ poznamenal moderátor Jan Velart s tím, že reportér Jakub Koreis vyzpovídá Adama Jánošíka a Rhetta Hollanda.

Začátek studia: 17.30 hodin. Moderátor: Jan Velart. Expert: Roman Málek. Komentátoři: Libor Basík a Tomáš Zetek. Reportér: Jakub Koreis.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME