14.09.2022

Jak se zadaří Chelsea proti Salcburku?

Chelsea FC

Redakce O2 TV Sport

Nejprestižnější evropskou klubovou soutěž můžete sledovat i na Premier Sport 2. Středeční program slibuje zajímavou podívanou. Předzápasové studio s moderátorem Liborem Boučkem začíná v 20.20 hodin.

Středa 14. září 2022: Chelsea FC – Red Bull Salzburg

Chelsea jde do druhého venkovního utkání ve skupině E s touhou zapomenout na prohru na hřišti Dinama Záhřeb. Naopak rakouský mistr touží navázat na bodový zisk z utkání s AC Milán.

Vítěz Ligy mistrů 2021 v Chorvatsku prohrál 0:1, druhý den se s týmem rozloučil Thomas Tuchel, nahradil jej Graham Potter jenž na Stamford Bridge podepsal novou pětiletou smlouvu. „Mým hlavním úkolem je pomáhat hráčům, kteří tu jsou, a postavit na hřiště tým, na který mohou být fanoušci hrdí,“ prohlásil po nástupu do sledované funkce.

„Mohu slíbit, že každý den udělám maximum. Chceme rovnováhu mezi útokem a obranou. Chceme vytvořit vlastní tým s vlastní identitou. Budeme za to bojovat každý den,“ doplnil.

Fotbalisté Red Bull přicestovali do Londýna v pohodové náladě, jak by také ne, když v prvním kole dokázali na svém stadionu remizovat s AC Milán. O víkendu v domácí soutěži přehráli Ried jednoznačně 3:0 a vedou tak tabulku rakouské Bundesligy. V osmi utkání nasbírali 21 bodů při výtečném skóre 21:3.

„V úvodu našeho programu si zrekapitulujeme úterní prohru Plzně s Interem, s experty Františkem Strakou a Karolem Kiselem ještě rozebereme Tuchelovo odvolání,“ přiblížil program moderátor Libor Bouček.

Začátek studia: 20.20 hodin. Moderátor: Libor Bouček. Hosté: František Straka a Karol Kisel. Komentátoři: Václav Pilný a Tomáš Radotínský.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME