28.08.2023

Panathinaikos bude dohánět manko z Bragy

Panathinaikos FC

Redakce O2 TV Sport

Odvety čtvrtých předkol Ligy mistrů nabídne úterní fotbalový program. Premier Sport 2 nabídne duel aténského Panathinaikosu a portugalské Bragy. Úvodní výkop je naplánován na 21.00 hodin.

Úterý 29. srpna 2023: Panathinaikos FC – SC Braga

Aténský celek prohrál úvodní klání 1:2, jediný gól Panathinaikosu vsítil v závěru utkání Daniel Mancini. Řecký celek jistě posílila jasná výhra 3:0 nad Volosem v Superlize. Ve všech soutěžích tak drží dvanáctizápasovou neporazitelnost při šesti výhrách a stejným počtem remíz.

„Nemáme jiné možnosti než doma vyhrát a zvrátit tak první zápas. Zkrátka pokud se chceme kvalifikovat do Ligy mistrů, musíme zvítězit. Braga má zkušený tým, který je zvyklý hrát takové zápasy. Věřím, že naše šance jsou otevřené,“ pověděl na předzápasové tiskové konferenci kouč Panathinaikosu Ivan Jovanović.

Braga naposledy hrála základní skupinu Ligy mistrů před osmnácti lety a tuze touží postoupit, chybí jí poslední krok. Portugalskému celku se venku v kvalifikaci Champions League docela daří – deset zápasů a rovnou pět výher. Třeba ve třetím kole na hřišti TSC Bačka zvítězil jasně 4:1.

„Před prvním zápasem v Braze jsem hovořil o tom, že nás čeká jeden z nejdůležitějších kvalifikačních zápasů v historii Bragy. Jsme v poločase a po prvním zápase máme slušnou výhodu. Naše ambice musí být stejné, tedy hrát zodpovědně s ambicí v Řecku zvítězit,“ nechal se slyšet trenér Bragy Artur Jorge.

Začátek utkání: 21.00 hodin: Komentátoři: Václav Pilný a Tomáš Radotínský.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME