09.05.2023

Real neudržel vedení a se City pouze remizoval

Manchester City

Redakce O2 TV Sport

Fotbalisté Realu Madrid v úvodním semifinále Ligy mistrů hráli na svém hřišti s Manchesterem City nerozhodně 1:1.

Domácí obhájce titulu poslal do vedení v 36. minutě útočník Vinícius Júnior, v 67. minutě srovnal záložník Kevin De Bruyne.

Real šel v repríze loňského semifinále, po kterém následně celou soutěž ovládl, na rozdíl od obou posledních vzájemných duelů do vedení. „Citizens“ ale nakonec prodloužili sérii neporazitelnosti na 21 soutěžních utkání. Odveta v Manchesteru je na programu příští týden ve středu.

Vítěz dvojzápasu se ve finále 10. června v Istanbulu utká s lepším z dvojice milánských velkoklubů AC a Interu. Úvodní italský souboj se odehraje ve středu.

Real Madrid CF – Manchester City FC 1:1 (1:0).
Branky:
36. Vinícius Júnior – 67. De Bruyne. Rozhodčí: A. Dias – Soares, Ribeiro (všichni Portug.) – Irrati (video, It.). Žluté karty: Kroos, Camavinga, Ancelotti (trenér) – Gündogan, Silva. Diváci: 63 485.
Real Madrid CF: Courtois – Carvajal, Rüdiger, Alaba, Camavinga – Valverde, Modrić (87. Nacho), Kroos (84. Tchouaméni) – Rodrygo (81. Asensio), Benzema, Vinícius Júnior. Trenér: Ancelotti.
Manchester City FC: Ederson – Walker, Stones, R. Dias, Akanji – De Bruyne, Rodri, Gündogan – Silva, Haaland, Grealish. Trenér: Guardiola.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME