25.10.2021

Skvělá zpráva pro fanoušky baseballu: Světovou sérii uvidí na Premier Sport 2!

World Series

Redakce O2 TV Sport

O bitvu o trůn v zámořské Major League Baseball nepřijdou ani čeští fanoušci. Všechny přímé přenosy nabídne Premier Sport 2.

První utkání World Series je na programu v noci z tohoto úterý na středu, kdy od 2.09 hodin středoevropského letního času Houston hostí Atlantu.

„Pro fanoušky baseballu jsme si připravili lahůdku: World Series mezi Houstonem Astros a Atlantou Braves budeme vysílat během nocí v přímých přenosech, nabídneme i nezkrácené záznamy vždy od 15.00 hodin na našem kanálu Premier Sport 2,“ informoval výkonný ředitel O2 TV Sport Marek Kindernay.

Série na čtyři vítězné zápasy startuje v noci z úterý 26. na 27. října a vítěz bude znám nejpozději ráno 4. listopadu.

Houston je v boji o titul potřetí za posledních pět let. Astros získali zatím jediný titul v roce 2017, předloni ve finále prohráli s Washingtonem. V letošním semifinále přehráli Boston Red Sox 4:2 na zápasy.

Atlanta vyhrála v základní části jen 88 zápasů, nejméně ze všech týmů v letošním play off. Musela se vypořádat se zraněními několika hráčů, přesto došla až do finále po postupu 4:2 na zápasy v soubojích s Los Angeles Dodgers. Braves si naposledy zahráli o titul v roce 1999, poslední ze tří prvenství získala o čtyři roky dříve.

Rozpis Světové série

Začátky utkání jsou uvedeny ve středoevropských letních, respektive středoevropských časech.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME