17.01.2023

Vyšlápnou si poslední Rytíři na první Dynamo?

Rytíři Kladno

Redakce O2 TV Sport

Takové zápasy někdy překvapí a třeba se to stane i v tuto středu v rámci přenosu na O2 TV Sport. Kladno hostí Pardubice, předzápasové studio startuje v 17.30 hodin.

Rytíři se představí před svými fanoušky teprvé podruhé v novém kalendářním roce, na svůj stadion se vrací po sérii čtyř venkovních duelů, z nichž tři prohráli shodně čtyřbrankovým rozdílem. Ze zmíněné venkovní série vytěžili tři body za výhru na ledě Vítkovic. V neděli Kladno nestačilo v Českých Budějovicích, kde prohrálo jednoznačně 2:6.

„Porazila nás nedisciplinovanost, nic jiného,“ prohlásil zklamaně asistent trenéra Pavel Skrbek. K ničemu byla střelecká převaha jeho týmu 36:25. Tak jako tak se Kladno se ziskem 41 bodů krčí na posledním místě tabulky. Na tříbodový dostřel má ale rovnou trojici týmů.

Z posledních deseti utkání Pardubice nebodovaly pouze jednou, poslední dva duely vyhrály, a to 4:3 v Liberci gólem v poslední minutě a v neděli v Litvínově 2:1.

„Nedávná prohra se Spartou nám nastavila nějaké zrcadlo a ukázalo nám to věci, na nichž musíme pracovat každý den, tak to také děláme. I realizační tým klade důraz na to, abychom každý trénink odfárali na sto procent,“ prohlásil pardubický kapitán Patrik Poulíček.

Ve vzájemných kláních Rytíři na svém ledě třikrát po sobě bodovali. V polovině září stejně jako v prosinci 2021 podlehli 4:5 v prodloužení, loni koncem února Kladno vyhrálo 3:1.

„V úvodu našeho předzápasového programu se s expertem Jiřím Tlustým pobavíme o posledních zápasech Kladna, samozřejmě se zaměříme i na Jaromíra Jágra. Neopomeneme ani porovnat oba brankáře,“ poznamenal Jan Homolka, moderátor studia.

„U pardubického týmu vyzdvihneme výkonnost Lukáše Sedláka, probereme i pouze průměrné přesilovky,“ doplnil s tím, že reportérka Tereza Kubíčková vyzpovídá Ladislava Zikmunda a Tomáše Vondráčka.

Začátek studia: 17.30 hodin. Moderátor: Jan Velart. Expert: Jiří Tlustý. Komentátoři: Libor Basík a Tomáš Zetek. Reportérka: Tereza Kubíčková.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME