28.09.2021

Barcelona míří do Lisabonu

Pixabay

Redakce O2 TV Sport

Fotbalová Liga mistrů nabídne zápasy 2. kola základních skupin i tuto středu. Kompletní servis z tohoto hracího dne přinese Premier Sport 2, předzápasové studio startuje v tradičních 20.20 hodin. O své postřehy se podělí experti Václav Němeček a František Straka.

Středa 29. září 2021: Benfica Lisabon – FC Barcelona

Barcelona je po neúspěšném úvodním zápase proti Bayernu, kde prohrála 0:3, ve skupině E pod tlakem. Na hřišti Benficy nečeká katalánského obra nic jednoduchého, portugalský klub totiž rovněž nemůže být se svým vstupem do skupiny E spokojen.

Barcelona v neděli ve španělské nejvyšší soutěži zdolala Levante 3:0 a zvítězila po třech soutěžních duelech. „Uvědomujeme si, že zápas s Benficou je nesmírně důležitý. Musíme hrát důrazně v obraně a být agresivní a disciplinovaní,“ uvedl asistent trenéra Barcelony Alfred Schreuder.

Benfica Lisabon v úvodu Ligy mistrů remizovala v Kyjevě 0:0. Navíc nemůže počítat se zraněným duem Gonçalves–Radonjić. Mimo hru v defenzívě jsou Agüera, Braithwaite i Démbélé, dále jim chybí i mladí obránci Baldé a Wagué.

Po skončení přímého přenosu a studiových rozborech Premier Sport 2 nabídne jako vždy sestřihy všech osmi zápasů tohoto hracího dne.

Moderátor: Libor Bouček. Experti: Václav Němeček a František Straka. Komentátoři: Milan Štěrba a Vlastimil Kaiser.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME