Včera

Karlovy Vary míří do Hradce Králové

Mountfield HK

Redakce O2 TV Sport s využitím ČTK

O2 TV Sport nabídne v rámci středečních přenosů Tipsport extraligy souboj Mountfieldu s Energií. Moderátor Jan Homolka se spolu s expertem Jakubem Koreisem přihlásí v 17.30 hodin z ČPP Areny.

V dobré herní pohodě jsou i Karlovy Vary, které vyhrály čtyřikrát za sebou. Naposledy uspěly na ledě mistrovského Třince. Hradec Králové ale doma po úvodní porážce s Libercem čtyřikrát za sebou zvítězil, proti Energii Východočechy čeká druhý ze série pěti domácích zápasů.

Domácí prostředí je vždycky lepší, jsou tu fanoušci a člověk se cítí líp. Teď nás čeká série domácích zápasů, které budou důležité. Musíme v nich uhrát co nejvíc bodů,“ řekl útočník David Šťastný. Mountfield se zároveň bude snažit soupeři oplatit porážku z prvního vzájemného souboje v sezoně, kdy na západě Čech prohrál 3:6, přestože na začátku druhé třetiny vedl 3:1.

Karlovy Vary se pokusí navázat i na svá vystoupení přímo v Hradci Králové, v minulé sezoně tam vyhrály oba duely a celkově zde uspěly ve čtyřech z posledních pěti zápasů.

„Po začátku sezony se náš herní projev zlepšil, ale zůstáváme pořád pokorní a pracovití. Máme další těžká venkovní utkání v Hradci a v Olomouci, kde to nebude jednoduché. Pokusíme se znovu vyhrát a tu šňůru co nejvíce natahovat,“ řekl útočník Jan Šír na klubovém webu.

Druhé středeční utkání

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME