09.07.2024

Kladno udrželo Eduardse Tralmakse

Rytíři Kladno

Redakce O2 TV Sport s využitím ČTK

Lotyšský reprezentační útočník Eduards Tralmaks bude v hokejové extralize nadále oblékat dres Kladna. Vedení Rytířů se s ním domluvilo na nové smlouvě. Středočeši o prodloužení spolupráce informovali na klubovém webu.

Sedmadvacetiletý Tralmaks, jenž se představil i na letošním mistrovství světa v Praze a Ostravě, prožil v kladenském dresu výbornou premiérovou sezonu. Byl nejlepším střelcem mužstva a třetí v týmovém bodování, když si za 52 startů připsal 32 bodů díky 21 gólům a 11 nahrávkám. K nejproduktivnějším hráčům patřil i v baráži o extraligu, v níž za čtyři utkání přidal pět bodů (3+2).

I díky tomu upoutal pozornost konkurentů. O jeho služby stál zejména Hradec Králové, ale klub hrajícího majitele Jaromíra Jágra měl možnost opce. Tralmaks, jenž přišel do Kladna po dlouhodobém působení v zámoří z Providence Bruins z AHL, přidá ještě minimálně jednu sezonu v barvách Středočechů.

„Po výborné sezoně, kterou v našem dresu odehrál, jsme u něj registrovali velký zájem v extralize i zahraničí. Jednání byla dlouhá, ale jsme rádi, že jsme se domluvili na nové smlouvě a Eddie zůstává na Kladně,“ uvedl sportovní manažer klubu Jiří Burger.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME