15.09.2021

Nejúspěšnější klub v historii Ligy mistrů Real Madrid začíná na hřišti Interu

www.pixabay.com

Redakce O2 TV Sport

Třináctinásobný vítěz nejprestižnější evropské klubové fotbalové soutěže Real Madrid vstupuje ve středu večer do bojů v základní skupině D. V úvodním zápase se představí na hřišti obhájce italského titulu Interu Milán. Atraktivnímu utkání Ligy mistrů bude jako obvykle předcházet bohatý program ve studiu, které startuje ve 20.20 hodin.

Středa 15. září 2021: Inter Milán – Real Madrid

Rekordman v počtu prvenství vyráží do sezony se staronovým koučem Carlem Ancelottim, jenž se vrací se po šesti letech. S Bílým baletem triumfoval v Champions League v roce 2014 a také letos bude mít vysoké ambice.

„Cílem Realu Madrid je snažit se uspět a vyhrát Ligu mistrů a španělskou ligu,“ potvrdil Ancelotti po podpisu tříletého kontraktu. V kádru přivítal zvučné posily Davida Alabu či Eduarda Camavingu. Citelnou ztrátou jsou naopak odchody členů zlaté generace Sergia Ramose a Raphaëla Varaneho.

Zbrusu nová obrana narazí na soupeře, v jehož útoku už bude chybět obávaný Romelu Lukaku. Hlavní strůjce mistrovského úspěchu a druhý nejlepší střelec minulého ročníku Serie A odešel do Chelsea. Přesto čeká Real na začátek těžká prověrka.


Moderátor: Libor Bouček. Experti: Tomáš Ujfaluši a Milan Jirásek. Komentátoři: Václav Pilný a Tomáš Radotínský.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME