31.01.2024

O2 arena se těší na souboj Sparty s Libercem

HC Sparta Praha

Redakce O2 TV Sport

Atraktivní hokejový program na O2 TV Sport pokračuje. Pražská Sparta se v předehrávce 48. kola utká s Libercem. Předzápasový program, jímž provede moderátor Jan Homolka, začne v 17.45 hodin na O2 TV Sport.

Sparta po třech porážkách za sebou zabrala, v neděli před návštěvou 15 527 fanoušků porazila mistrovský Třinec 5:1. „Play off se blíží a máme nějaký styl, kterým se chceme prezentovat. Myslím si, že není čas na nějaké blbosti směrem dopředu. Chtěli jsme to vzadu mít zajištěné a hru se už snažíme vést do play off,“ uvedl pro www.hcsparta.cz útočník Filip Chlapík.

Zápas s Libercem bude vrcholem 15. ročníku charitativního projektu Sparta vzdává hold a už teď je jisté, že O2 arena bude téměř vyprodaná. „První místo je už asi trochu daleko, ale chceme jít zápas od zápasu. Chceme hru směrovat do play off a tohle bylo dobré utkání. Liberec je úplně jiný soupeř a hrají jinak stylově, ale je to další kvalitní soupeř. V této fázi jde každému týmu o cenné body, aby byl tam, kde by chtěl být a také to tak vypadá,“ dodal.

Bílí Tygři, kteří prohráli čtyři z uplynulých sedmi extraligových duelů, dvakrát za sebou vyhráli v pražské O2 areně. V neděli doma ztratili proti Hradci Králové třígólové vedení a po prohře 3:4 po samostatných nájezdech klesli na 5. místo. „Pravděpodobně jsme si mysleli, že když vedeme 3:0, tak je hotovo. Zbývalo ale ještě bezmála 50 minut. Hradec Králové potom převzal otěže hry, přehrával nás a zaslouženě vyhrál,“ prohlásil pro web klubu brankář Daniel Král.

Severočeši bojují o přímý postup do čtvrtfinále. „Je tam několik týmů, které tam chtějí být a my nejsme výjimkou. Pro nás je hlavně důležitý herní projev a jak vystupujeme. Samozřejmě bychom chtěli zvládat každé utkání, tahle prohra nás mrzí. Výsledkově jsme tomu byli blízko, ale musíme hrát celých šedesát minut,“ navázal Jaroslav Vlach pro www.hcbilitygri.cz.

Akce „Sparta vzdává hold“ se bude linout také přímým přenosem na O2 TV Sport, o první přestávce přijde do studia člen představenstva klubu odpovědný za sport Tomáš Divíšek, o druhé marketingový manažer David Dinda. „S expertem Jakubem Koreisem probereme příchod Zacka Kassiana, rozebereme poslední odehrané zápasy Bílých Tygrů,“ uzavřel Jan Homolka s tím, že otázkám reportéra Jana Hrabala budou čelit Petr Ton mladší a Jakub Rychlovský.

Středeční program Tipsport extraligy

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME