Včera

Potvrdí Litvínov výtečný start do sezony také v Liberci?

Bílí Tygři Liberec

Redakce O2 TV Sport s využitím ČTK

Hokejisté Litvínova budou v úterním 4. kole Tipsport extraligy bojovat o udržení stoprocentní bilance na ledě Liberce. Předzápasové studio s moderátorem Janem Homolkou začne v 17.15 hodin, vlastní utkání o třičtvrtě hodiny později.

Liberečtí Bílí Tygři vyhráli oba venkovní zápasy na ledě silných týmů Brna a Hradce Králové, doma ale mezitím nestačili na Vítkovice 2:4. Severočeši doma porazili Litvínov třikrát za sebou a neztratili ani bod.

„Doma nám to moc nevyšlo. Na druhou stranu to byl teprve druhý zápas a ukázal nám věci, na kterých ještě musíme pracovat. Každý bod se v tabulce počítá, potřebujeme je sbírat pravidelně,“ řekl brankář Petr Kváča, jehož tým se s Litvínovem utkal dvakrát v přípravě na sezonu a vždy prohrál.

Litvínov má dobrý vstup do nového ročníku jako loni. Tehdy prohrál na úvod v Pardubicích, ale pak slavil výhru jedenáctkrát za sebou. Verva se s Libercem utkala v srpnu dvakrát v přípravě a vyhrál 4:1 doma a 3:2 venku.

„Máme výborný start, v který jsme ani nedoufali, ale strašně jsme si ho přáli. Jen nesmíme usnout na vavřínech. Důležité je táhnout za jeden provaz. Všichni si uvědomujeme, že když nebudeme hrát týmově, neuhrajeme nic,“ uvedl útočník Ondřej Kaše.

Ostatní utkání 4. kola Tipsport extraligy

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME