29.10.2021

Těšte se na UFC 267 v tuto sobotu na Premier Sport 2!

O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport

Fanoušci bojových sportů si určitě nenechají ujít zajímavý turnaj UFC 267 v Abú Zabí. Ten nabídne neskutečně nablýskanou kartu, a to včetně mnoha hvězd a dvou titulových bitev. Hlavní kartu UFC 267 vysílá Premier Sport 2 v sobotu 30. října 2021 od 20.00 hodin. Studio k tomuto eventu začíná v 19.30 hodin.

„Těšíme se na dva titulové zápasy, premiérově obohatíme přenos naším moderním studiem se zajímavými hosty. Celý projekt připravujeme s kolegou Petrem Provazníkem tak tři týdny včetně vizuálů – věřím, že se našim divákům bude líbit. Obětovali jsme mu hodně času, schůzek, zařizování a už se akce samotné nemůžu dočkat. Moderovat studio k UFC pro mě bude nová zkušenost a velká výzva, před kterou mám respekt, ale celkově se moc těším až to celé začne – můžeme očekávat skvělé zápasy,“ zve fanoušky ke sledování přímého přenosu moderátor David Sobišek.

„Přijde za námi jeden z nejlepších, ne-li nejlepší trenér MMA v Česku André Reinders, zápasník UFC David Dvořák a jeho dobrý kamarád a rovněž zápasník Patrik Kincl, který šel o titul v organizaci KSW. David i Patrik nedávno trénovali s Janem Błachowiczem a určitě nás obohatí o spoustu zajímavých postřehů,“ pokračuje.

UFC 267 se koná v Abú Zabí, kde je časový rozdíl dvě hodiny. „Pro evropského diváka je tento čas skvělý, neboť hlavní karta začíná v osm hodin večer. Čeká nás šest zápasů, dva titulové souboje a spousta kvalitních převážně evropských zápasníků. Bude to skvělá podívaná,“ říká moderátor večera.

„Naším cílem je poskytnout divákům maximální možný servis, aby si celý večer na Premier Sport 2 náležitě užili. Náhradníkem titulového zápasu je Jiří Procházka a pokud se jeden z aktérů zraní, tak je připravený naskočit. Nikomu nepřejeme nic špatného, ale kdyby se Jirka mohl zapojit do titulového zápasu už teď v sobotu, byla by to skvělá událost. S Jirkou se spojíme, přestože streamování je ve Spojených Arabských Emirátech problematické, tak se pokusíme zajistit, aby v našem vysílání promluvil,“ odkrývá plány David Sobišek.

Přímý přenos na kanálu Premier Sport 2 startuje v 19.30 hodin. „S našimi experty detailně rozebereme oba bojovníky main eventu a samozřejmě celou hlavní kartu. Ve spolupráci se sázkovou kanceláří FORTUNA jsme připravili zajímavou soutěž o volné sázenky a hodnotné věcné ceny i od Jirky Procházky,“ informuje.

„Celý večer bude jistě zajímavý, Jirka Procházka přitahuje velikou pozornost. Je dost reálné, že se v příštím zápase utká s vítězem sobotního duelu Błachowicz–Teixeira. Budeme tak tedy mít možná unikátní příležitost sledovat Jirkova možného příštího protivníka. V UFC to totiž bývá tak, že náhradník titulového zápasu je dalším na řadě. I proto chceme fanouškům bojových sportů nabídnout plný servis, navíc v pro Evropu tak příznivém času,“ říká David Sobišek.

„Budeme vysílat titulový zápas Jan Błachowitz Glover Teixeira, to je famózní záležitost!“ neskrývá své natěšení.

V Bantamové váze se spolu utkají Pjotr Jan a Cory Sandhagen. „Pjotr je obrovský borec, který přišel o možný titul diskvalifikací po ilegálním kolenu. Teď bude zápasit s Corym a myslím si, že to bude zápas v obrovském tempu, ve kterém víc favorizuji ruského bojovníka,“ konstatuje David Sobišek.

V lehké váze změří síly Islam Machačev s Danem Hookerem. „Islam je fantastický zemař, to bude souboj dvou rozdílných stylů, protože Hooker je zase skvělý v postoji. Podle mě vyhraje Islam na body nebo škrcení,“ proklamuje moderátor studia.

Alexander Volkov Marcin Tybura, to bude souboj v těžké váze. „Saša má dva metry, nesmírně tvrdý chlap je i polák Tybura. Tohle může být souboj o jedné ráně,“ vyhlíží další duel.

Další bitvu nabídne Li Jingliang s Chamzatem Čimajevem. „Švédský zápasník, poté co v minulém roce seknul tři soupeře během tří měsíců, se vrací do oktagonu po roční přestávce a jsem zvědavý v jaké formě se po pauze představí. Číňan Li je pořádný tvrďák, ale Čimajev si průběh pohlídá a připíše si desátou výhru v kariéře,“ poznamenává k dalšímu zápasu.

Magomed Ankalajev je takové zjevení, poslední zápasy mu vychází a je na vzestupu. Jeho soupeř Volkan Oezdemir se vrací po brutálním KO od Jirky Procházky. Šance na vítězství vidím padesát na padesát. Ankalajev s tak těžkým soupeřem ještě nešel. Oezdemir když se dobře trefí, tak je konec. I proto má přezdívku No Time,“ dodává k souboji, který odstartuje sérii bitev v přímém přenosu na Premier Sport 2.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME