17.09.2021

Viktoria Plzeň slaví 110. narozeniny. S O2 TV Sport u toho nebudete chybět!

FC Viktoria Plzeň

Redakce O2 TV Sport

Velký zápas se chystá v sobotu 18. září 2021 v Plzni. Do výročního utkání proti Českým Budějovicím vyběhnou hráči Viktorie na domácím hřišti ve speciálních dresech při příležitosti 110. narozenin klubu. Plzeň připravuje také bohatý doprovodný program. Předzápasové studio startuje na O2 TV Sport v 18.20 hodin.

Sobota 18. září 2021: FC Viktoria Plzeň – SK Dynamo České Budějovice

Výročnímu utkání bude v Plzni předcházet odpoledne nabité akcemi a ani my na místě samozřejmě nebudeme chybět. „Plzeňský klub plánuje autogramiádu legend, účastnit se jí bude mnoho bývalých hráčů, chybět nebude ani Ivan Bican, se kterým vám přineseme exkluzivní interview,“ informuje reportérka utkání Denisa Doležalová.

„Rozhovorů nabídneme v rámci našeho přenosu více než před běžným utkáním. Atmosféru z místa se pak živým vstupem pokusím přenést ke všem fanouškům, kteří se do Štruncových sadů nedostanou,“ těší se na přenos.

V rámci oslav zazpívá před utkáním českou národní hymnu operní pěvkyně a sopranistka Eva Urbanová. A vrcholem svátečního dne bude samozřejmě samotný zápas. „Do toho mohou Viktoriáni vyběhnout s dobrou náladou, neboť v minulém kole dokázali porazit právě ve svém domácím stánku pražskou Spartu. A to před plnými ochozy, které lze tuto sobotu opět očekávat,“ dodává Denisa Doležalová.

Začátek předzápasového studia: 18.20 hodin. Moderátor: Michal Hrdlička. Experti: David Holoubek a Jan Rezek. Komentátoři zápasu: Jan Homolka a Vlastimil Kaiser. Reportérka: Denisa Doležalová.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME