21.01.2023

Ronaldo jde do akce. Nenechte si ujít jeho premiéru za Al Nassr na Premier Sport 2

Al Nassr

Redakce O2 TV Sport

Ve velkém očekávání jsou fotbaloví fanoušci, kteří vyhlíží soutěžní premiéru Ronalda v jeho novém působišti v Saúdské Arábii. Zápas Al Nassr – Al Ettifaq budete moci zhlédnout od 18.25 hodin na Premier Sport 2.

Pětinásobný držitel Zlatého míče podepsal s Al Nassrem dvouletou smlouvu s astronomickým ročním příjmem 200 milionů eur (asi 4,8 miliardy korun) už na konci prosince.

Ronaldo zmeškal úvodní dva ligové duely tohoto kalendářního roku kvůli trestu, který dostal ještě v dresu Manchesteru United. Svoji premiéru si tak odbyl ve čtvrtek od 18.00 hodin v exhibici proti PSG, kde nastoupil v All Stars výběru Al-Nassru a Al-Hilálu i proti Messimu.

Zápas v Rijádu byl nejen Ronaldovou premiérou po přestupu do an-Nasru, ale také možná posledním duelem portugalské hvězdy proti věčnému rivalovi Messimu.

Čerstvý argentinský mistr světa ve třetí minutě otevřel skóre, Ronaldo ale v 34. minutě z penalty vyrovnal. Záhy poslal favorita do vedení Marquinhos, sedmatřicetiletý kanonýr ale znovu našel odpověď, když dorazil svou hlavičku do tyče.

Skóre se přelévalo i po změně stran, po hodině hry ale Mbappé dal z pokutového kopu na 4:3 a následně oba trenéři stáhli ze hry největší hvězdy včetně Ronalda s Messim. PSG už si vedení před 68 tisíci diváků pohlídalo.

Al Nassr Rijád je v aktuální tabulce nejvyšší saúdskoarabské soutěže druhý, v minulém kole remizoval bez branek na hřišti Al Šababu. Na vedoucí Al Ittihad ztrácí bod, navíc má zápas k dobru. Soupeř Rijádu – Al Ettifaq – je nyní desátý. Zápas bude odehrán v Mrsool Parku s kapacitou 25 000 diváků.

Začátek přenosu: 18.25 hodin. Komentátor: Tomáš Radotínský.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME